Feminin

Pentru prima dată în viaţă nu pot da vina pe lene! Serios, dacă ai timp să îţi fie lene.. bucură-te!! 

În ultimul timp, atâta am avut de lucru că nu mi-am văzut capu’. Sincer! Ideea e că totuşi, mai bine să fie decât să nu fie, nu?

Oricum, nu vreau să vă plictisesc cu teoriile mele despre viaţă & shit, aşa că o să trec la subiect. Adică nu, o să trec la ţinută!

Image

 

Deeeeci, rochiţa asta mi-e tare dragă! Mi se pare aşa de feminină, elegantă, totuşi de toate zilele. Fiind aşa colorată am asortat-o cu pantofi cu toc albaştri. Preferaţii mei 🙂 Iubesc pantofii cu toc gros. Parcă sunt făcuţi pentru plimbare. Era o postare tare interesantă pe un blog, Tudor Chirilă dacă nu mă înşel, dedicată femeilor urcate pe toc (Nu, nu fac absolut nici o referire la melodia lu’ Moga). Ooooricum, scria în postare că în momentu’ în care femeia urcă pe toc, ea e oarecum supremă, poate călca lumea în picioare. Sau dacă nu e, cel puţin aşa se simte. Saau, cel puţin asta am înţeles eu din postare. 

 

Acuma că mă gândesc mai bine, nu cred că e vorba de Chirilă. Cred ca era un scurt eseu într-o carte. Hm. Fuck it, o să dau vina pe memorie.

Revenind la ţinută, am adăugat şi un colier din mărgele, pe care îl iubesc. Sincer, îl iubesc! Cum să nu-l iubeşti? N-ai cum!

Pluuuus, cerceii mei perle wannabe. Eternii mei cercei.

Aici, după cum vedeţi dacă vă uitaţi atent, nu port brăţările mele de suflet. Ce pot să zic, uneori te sacrifici for the sake of fashion 🙂

 

Cam asta e, delectaţi-vă cu următoarele poze, şi dacă recreaţi ţinuta, trimiteţi-mi şi mie o poză pe urban.style.democracy@gmail.com

 

Image

Image

Image

 

Să vă mai zic o chestia despre mine. Un secret nu foarte secret de ceva vreme. Mi-am făcut tatuaj. Acum ceva vreme, pe la 15-16 ani 🙂 Poate o să vă zic într-o zi povestea lui 😛

 

Rochiţă (Floral dress) – Zara

Colier (Necklace) – Little Bijoux

 

V-am pupat,

-A

 

 

Advertisements

One thought on “Feminin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s